BIKE-FIT CNTR

Problemen in de nek, schouders of lage rug? Pijn in de knie of aan de voet? Tijdens een biomechanische bike-fit gaan we zoeken naar de oorzaak van het probleem en gaan we door systematische veranderingen aan de positie opzoek naar een oplossing om pijnvrij te kunnen fietsen.

Een Bike-Fit kan ook prestatie verbeterend werken door de trapefficiëntie en krachtoverbrenging te optimaliseren. Een perfecte synchronisatie tussen structurele en functionele elementen om zo tot de juiste power en torque output te komen.

Op maat gemaakte Podologische zolen voor fietsers? Geen probleem dankzij 3D geprinte TPU zolen. Na een vragengesprek om zicht te krijgen op je (sport) gegevens worden er nog enkele functionele testen afgenomen. Door gebruik te maken van een 3D scanner wordt er een perfect 3D design van de voeten geüpload in het CAD zool programma. Daarnaast wordt de binnenmaat van de schoenen gemeten en met deze 2 parameters worden de 3D geprinte TPU of gefreesde EVA zolen van nul opgebouwd. Dit zorgt voor het persoonlijke design van de zool.

pijl

VIDEO-ANALYSE

pijl

ZADELDRUK-ANALYSE

pijl

SCHOENPLAATJES CORRECTIE

pijl

PERSOONLIJKE ZOOLTHERAPIE MOGELIJK

zadeldrukmeting
blad

Mee te nemen tijdens een Bike-Fit

  • Koerschoenen, MTB schoenen

  • Koersbroek

  • Proper gekuiste fiets

  • Het is mogelijk om te douchen in de praktijk

Nieuw adres Bike-Fitting: Haverblok 61, Kalfort (Puurs-Sint-Amands)